Presentació de l'informe sobre la lluita contra les desigualtats

  • Actualizado:
  • Creado:

L'informe titulat "El combat contra la desigualtat com a palanca per al creixement i la creació d'ocupació" es presentarà el proper dijous 15 de novembre a les 19h30 a la seu del PSC de Barcelona (c/ Consell de Cent, 416).

Juntament amb la Fundació Rafael Campalans, ens plau convidar-vos a la presentació de l'informe "El combat contra la desigualtat com a palanca per al creixement i la creació d'ocupació" el proper dijous 15 de novembre a les 19h30 a la seu del PSC de Barcelona (c/ Consell de Cent, 416).

En aquest acte intervindran el coordinador del document i diputat al Parlament Europeu Javi López; Miquel Iceta, Primer Secretari del PSC; Esther Niubó, directora de la Fundació Rafael Campalans; Eva Granados, secretària de l'àrea de política institucional, econòmica i social del PSC i portaveu al Parlament; i Pau Marí-Klose, alt comissionat per a la lluita contra la pobresa infantil del Govern d'Espanya.

El document recull l'Informe aprovat al Parlament Europeu la tardor del 2017, una entrevista amb Branko Milanovic, i aportacions de Kate Pickett, Richard Wilkinson i Patrick Diamond, experts en la lluita contra les desigualtats.

Us preguem que confirmeu assistència a of.parleuropa@socialistes.cat

Us hi esperem!