Mirant el futur d'Europa: una alternativa des de l'esquerra

  • Actualitzat:
  • Creat:

Imprescindible conferència aquest dijous 26 d'abril sobre polítiques d'esquerres a europa amb el mirall posat a Portugal.

La secretaria d'Impuls Europeu ha organitzat pel proper dijous 26 d'abril de 2018 al Casal Joan Raventós tindrà lloc la conferència "Mirant el futur d'Europa: una alternativa des de l'esquerra" que comptarà amb la presència del secretari d'Estat d'Assumptes Parlamentaris de la República Portuguesa, Pedro Nuno Santos, els eurodiputats Javi López i Iratxe García i la delegada de la sectorial de política Europea Internacional i de la Mediterrània, Laura Ballarin. L'acte, que comptarà la intervenció de benvinguda del primer secretari del PSC, Miquel Iceta, pretèn donar una visió real molt proper d'un govern d'esquerres que es preconfigura com alternativa a l'austeritat i les polítiques de retallades i com un model inspirador per a les forces socialistes europees.

 

Programa:

Salutació i benvinguda a càrrec de Miquel Iceta, Primer Secretari del PSC

Ponents:

- Laura Ballarín, Delegada de la Sectorial de Política Europea, Internacional i de la Mediterrània del PSC

- Javi López, Eurodiputat i Secretari d'Impuls Europeu del PSC

- Iratxe García, Presidenta de la Delegació Socialista Espanyola al Parlament Europeu i Secretaria per la Unió Europea del PSOE

- Pedro Nuno Santos, Secretari d'Estat d'Assumptes Parlamentaris de la República Portuguesa.

Esperem comptar amb vosaltres!